Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Een uitstraling die feilloos past bij wie je bent en wat je doet? Stal helpt.

Bereikt jouw bedrijf niet de doelgroep die je wil bereiken? Haal je daardoor je groeidoelen niet of past jouw uitstraling niet meer bij jouw dienst op product? Stal Creatief Bureau helpt jou. Met branding als expertise maken wij jouw merkidentiteit tastbaar.

Wat is de kern van jouw business?

Goede branding begint met een sterk fundament. Wat is het DNA van jouw bedrijf? Waarin ben je onderscheidend ten opzichte van de concurrent? Welke waardestrategie houd je aan? Deze onderdelen van jouw merkidentiteit vormen samen de gedeelde waarde van jouw bedrijf. En dat is precies jouw onderscheidende vermogen.

Sterke branding als geheime kracht

Aan de hand van jouw onderscheidende vermogen onderzoeken we het doel van de branding van jouw bedrijf. Waarop spitsen we jouw merk toe? Als voorbeeld pakken we onze klant LifeCity. Hun branding spitsten wij toe op de pay-off die wij haalden uit hun DNA en bedrijfsstrategie. ‘Hier sporten we samen’ werd dé slagzin van de sportscholen haalde prompt tientallen nieuwe leden binnen. Bij fysiotherapie keten Kirchhoff was die slagzin ‘samen sterker’, want bij Kirchhoff, daar zorgen fysiotherapeut en patiënt samen voor optimaal herstel. Dit soort pay-offs zijn de kern van krachtige branding: in één oogopslag is duidelijk wat de klant of patiënt kan verwachten.

Jouw merkstijl als tastbaar document

Zodra de strategie achter de branding bepaald is, maken we de stijl tastbaar. In één fysiek document, vaak een brandbook, leggen we vast wat jouw merkstijl is en hoe die ervoor gaat zorgen dat jij je doelen haalt. Vanuit dat brandbook kunnen we verder werken. We kunnen jouw stijl op ontelbare manieren visueel maken. Via nieuwe, fysieke aankleding van je bedrijfspand of kantoor bijvoorbeeld, of door een print product als een magazine uit te brengen. Of juist via digitale platformen zoals een website of social mediakanalen. Het resultaat? Klanten weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. Jouw bedrijf trekt de klanten aan die jij aan wíl trekken.

Wij ontzorgen jou van kop tot staart

Het branden van jouw bedrijf begint bij ons altijd als een duidelijk kop-staarttraject: ons Plan de Champagne. Daarin doorlopen we alle stappen die nodig zijn om te komen tot een brandbook. Daarna bieden we de mogelijkheid om de branding uit te rollen voor jouw bedrijf, op een manier die het beste past bij jou en jouw product of dienst.

Enthousiast geworden? Wij ook. Laat ons jou helpen met uitstralen wat je wil uitstralen met jouw bedrijf en groei verder. Je weet ons te vinden.

Plan de champagne

ontdek onze unieke aanpak

Bureau's doen voor 80% hetzelfde. Ons Stal-DNA maakt het verschil voor die andere 20%. En dat doen we met ons Plan de Champagne. Een soepel proces met onderscheidende resultaten.

Lees meer
Stalsessie
1
2
Go / no go
3
Concept
4
Uitwerking
5
Bull of shit?
6
Feedback
7
Champagne