Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
De specialiteiten van stal

Welkom bij jouw nieuwe werkgever of opleider in amersfoort!

Hi! Wij zijn je nieuwe collega’s van Stal Creatief Bureau. Of nou ja, als het klikt van beide kanten dan hè. In ons team vind je een diversiteit aan disciplines: copywriters, content marketeers, designers en concepters en strategen. Onze projectplanner staat aan het roer om al dat talent maximaal in te zetten. En dat is nodig ook, want werken in een bureau is altijd dynamisch. Het is in beweging en geen dag is hetzelfde. Wat we doen? Wij vertellen verhalen. Elke klant heeft een unieke behoefte. Die varieert van een nieuwe branding tot het uit handen nemen van online marketing tot aan het creëren van een passende (merk)strategie.

We werken op onze eigen manier: op z’n Stals. Daarmee verrassen we elke dag onze klanten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we ons kunnen onderscheiden door ons DNA. Bureaus doen voor 80% hetzelfde, maar die laatste 20% maakt het verschil. We werken bijvoorbeeld met de BullShit-methode. En wat dacht je van ons zelf bedachte Plan de Champagne? Successen moet je vieren! Dat is dan ook hoe we erin staan: hard werken en groots vieren. Met een borrel als het even kan.

Zie jij jezelf al werken in de Stal? Check onze vacatures hier beneden!

Aangenaam

Jouw toekomstige collega's

Richard Todd
Aanjager
Peter Mol
Alleskunner
Jolein Dekker
Manager & Strateeg
Kim Olthof
Projectplanner
Rik Hartgers
Designer
Sophie Goorhuis
Content marketeer
Puck Hofmans
Content marketeer
Emma van Halteren
Designer
Emily Tiekstra
Stagiair design
Asjeblieft!

Jouw eigen plan de champagne

1. Jij solliciteert

Nadat je gereageerd hebt op één van onze vacatures gaan we jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. Vaak krijg je binnen een week al een uitnodiging voor ons eerste afspraakje!

2. first date

Spannend! Ons eerste afspraakje. Zenuwachtig? Relax. In dit gesprek gaan we kennis met elkaar maken. Wie ben je precies? We gaan inhoudelijk in op je CV, kijken of jij de skills hebt voor de functie en of jouw wensen overeenkomen met wat wij bieden. Je krijgt een rondleiding door de Stal en je maakt kennis met je aanstaande collega’s.

3. meeloopdag

We vinden het belangrijk dat jij past tussen de gezelligheidsdieren in onze Stal. Daarom mag je een dag meelopen, zodat jij de sfeer kunt proeven en kunt kijken of de werkzaamheden passen bij jouw verwachting. Tijdens deze dag kunnen wij ook kijken of we bij elkaar passen. Je krijgt daarom tijdens deze dag ook een opdracht zodat we kunnen zien wat voor vlees we in de kuip hebben.

4. Vervolgafspraak

Kijk! Een tweede date! Dat is een goed teken. Voordat we in het huwelijksbootje stappen moeten we natuurlijk even wat dingen bespreken. We gaan het hebben over salaris en de andere voorwaarden. Is het ons beide goed bevallen? Dan gaan we je een passend aanbod doen.

5. Wederzijdse liefde

Als de liefde van twee kanten komt is het tijd om ‘ja’ te zeggen. Heb je jouw contract getekend? Dan mag je jezelf ‘Interieur van de Stal’ noemen. Daar moet op gedronken worden. Welkom bij de Stal!

Gezelschap

Maak kennis met de stalgenoten

Het is een beestenboel in de Stal! Niet alleen Stal Creatief Bureau (wij dus!), maar ook Trevo, Xeropax, Signploeg en James Pro zijn hier te vinden. En niet te vergeten: James de kantoorhond. Gemene deler? Richard Todd. Hij is de eigenaar van Signploeg, James Pro en Stal Creatief Bureau – en ook van de hond. We lunchen samen, maar we hebben allemaal onze eigen werkplek. Met feesten en partijen zijn we allemaal te vinden aan de Bananenbar. Hier is het nooit saai!