Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Branding

Branding is dat wat vooraf gaat aan je marketing. Breng je een nieuw merk op de markt? Zorg dan dat je branding eerst voor elkaar is. Dit bestaat natuurlijk uit een logo, huisstijl en goede merknaam. Maar het is veel meer dan dat. Waar staat je merk voor? Welk gevoel moet het oproepen? Wat is je missie, je visie en wat zijn de merkwaarden? En welke tone-of-voice past hierbij? Wij starten met onderzoek en ontwikkelen voor jou een sterk merk.

WAAROM IS BRANDING BELANGRIJK?

Heb jij een uniek product? Een unieke dienst die niemand anders levert? Waarschijnlijk niet. Appels zijn appels en wasmiddel is wasmiddel. Het is de branding die het verschil maakt. Met een uniek sausje over je product of dienst, laat je zien waarin jij je onderscheidt. Een goede basis voor je merk, zorgt dat alles wat jij als merk uitdraagt het juiste gevoel oproept. Dit maakt dat klanten bij jouw merk willen aansluiten en zich aan je binden.

BOUW EEN STERK MERK

Er komt nogal wat kijken bij een sterk merk. We achterhalen en formuleren het kloppende hart van jouw merk. We doen een analyse van de markt, de concurrentie en wat er al staat. Ook gaan we met jou en je team op een interactieve manier aan de slag om naar de kern van het merk te gaan. Samen maken we van jouw bedrijf een merk. Aarzel niet langer: let’s meet for coffee!