Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Interieurontwerp

Je bedrijfspand. Een plek waar jij en je medewerkers veel tijd doorbrengen. Maar hoe is de uitstraling eigenlijk? Past die bij je merkidentiteit? Laat ons helpen! Wij ontwerpen een interieur dat past bij de ruimte én bij jouw merk.

WAAROM HET INTERIEUR IN JE BEDRIJFSPAND AANPASSEN?

De kernwaarden, je merkbelofte, je DNA zijn belangrijk. Het is je merkidentiteit en geeft beeld aan wie je bent. En precies dat kun je visualiseren in je pand. Dat betekent dat je medewerkers werken in een omgeving waar ze thuishoren. Dat klanten op bezoek komen op een locatie die past bij wat ze van jou verwachten.

En daarom starten wij ook met een bezoek bij jou op locatie. Wat ‘ademt’ de omgeving? Wie werken er? Waar is behoefte aan? Want pas als we gezien hebben hoe het er nú uitziet, kunnen we een interieurontwerp maken voor de nieuwe look van jouw pand. En goed om te weten: het interieur past straks bij wie jij bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen.

ZO WERKT HET

  1. We starten met fotograferen. Elke ruimte brengen we in kaart om zo goed mogelijk te visualiseren hoe het er straks uit kan zien.
  2. En dan is het tijd voor de moodboards. Welke stijl vind je het best passen bij jouw bedrijf? Vanuit die keuze maakt onze designer en concepter een passend eerste voorstel.
  3. Dat voorstel presenteren we met veel liefde bij jou op locatie of gewoon hier in de Stal. Zo kun je écht zien hoe het gaat worden. Natuurlijk kunnen we het ontwerp bijschaven met jouw feedback, het is immers jouw ruimte.
  4. Terug naar het ontwerp. Zijn alle ruimtes uitgedacht? Is de invulling passend? En kan het ook binnen het gestelde budget? Maken we optimaal gebruik van de ruimte en de zaken die nu al voor handen zijn? Alles, maar dan ook echt alles leggen we in het ontwerp. En dat zie je terug.
  5. Eindpresentatie! Dit is het geworden! We zijn er trots op dat we een steentje kunnen bijdragen.

UITVOERING

Binnen onze Stal zitten meer bedrijven, zo ook Signploeg. Wat wij bedenken, kunnen zij tot uitvoering brengen.

Benieuwd naar meer? We kunnen je laten zien wat we hebben gemaakt, real life. Want het interieur van onze eigen Stal is geheel van eigen hand. Van het ‘behang’ op de muren tot aan het ontwerp van de bar en de indeling van de ruimte.

Get in touch!