Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Online Marketing

Maandabonnement

Je weet dat het belangrijk is, maar je hebt er geen tijd voor. Of je weet niet waar je moet beginnen. Geen zorgen, wij nemen je online marketing graag voor je uit handen. Daarvoor hebben we ons maandabonnement. We zijn graag jouw marketingpartner.

HOE WERKT HET MAANDABONNEMENT?

We horen het je denken: “leuk, zo’n abonnement, maar hoe werkt dat dan?” Dat zit zo. We werken altijd met een Plan de Champagne. Dat betekent dat we steeds in loopjes van drie maanden werken met terugkerende meetings.

  • Kwartaal kick-off: we bepalen de grote lijnen voor het komende kwartaal. We stemmen samen af waar jouw behoefte ligt. Kunnen we met marketing bijdragen aan de salesdoelstellingen? Of is er een evenement waar je alle aandacht op richt in de komende drie maanden? Dat willen we graag weten. Zo maken we samen een plan dat bij jou past.
  • Maandmeeting: tijdens de maandmeeting geef je ons alle input voor de komende maand. Waar mogen we content over maken voor op social media? Over welke specifieke onderwerpen mogen we landingspagina’s maken? Kortom, we gaan de inhoud in. En dat dus elke maand voor de maand erop. We werken graag vooruit!
  • Evaluatie: na drie maanden halen we het net op. Wat ging goed, wat kan beter? En we kijken meteen vooruit, zo zijn we weer terug bij het begin: de kwartaal kick-off.

Zie ons als jouw collega. We werken dedicated voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je wensen in vervulling gaan. Klinkt als een goed plan, toch?

WAT KAN DE STAL DAN DOEN?

Online marketing is enorm breed. We kunnen op diverse onderdelen werkzaamheden voor jou uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Blogs of artikelen schrijven
  • Whitepapers schrijven
  • Social media marketing – berichten op LinkedIn, Instagram en/of Facebook
  • Nieuwsbrieven versturen
  • Landingspagina’s maken en schrijven voor op je website
  • Websiteonderhoud – in samenwerking met onze partner Embite
  • Online campagnes optuigen – in samenwerking met onze partner Milimedia

En dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Uiteraard is de online marketing die we voor jou uitvoeren altijd maatwerk.

KWANTA KOSTA?

Niets is gratis. Dat klopt. Maar we schikken ons naar jouw budget en er is veel mogelijk. Neem vooral contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is binnen jouw budget.