Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Strategie

Marketingstrategie

In een marketingstrategie – of marketingplan – staat hoe je je product of dienst gaat promoten. Welke middelen en kanalen worden daarvoor ingezet?

EEN MARKETINGPLAN WAAR JE WAT MEE KAN

Als de branding duidelijk is, kunnen we aan de slag met de strategie. Dit is een plan met concrete acties en stappen die ondernomen moeten worden. We stellen doelen op en bepalen wat de focuspunten van de maand of het kwartaal zijn. Allemaal geplot in een kalender, zodat je weet wanneer je waarmee bezig moet zijn. Zo’n marketingplan opstellen, doen we per drie maanden. Dat houdt het overzichtelijk én dichtbij.

MARKETINGSTRATEGIE EN DE UITROL

Met een marketingplan kan je in principe zelf aan de slag. Maar de uitrol doen wij natuurlijk ook graag voor je. Wij hebben alle expertise in huis om het optimale uit de marketingstrategie te halen. Voor het totaalplaatje gaat ons team graag aan de slag. Altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor jouw merk. Zo blijf jij de concurrentie voor!

BENIEUWD?

Kom naar de Stal! We maken graag kennis met jou, je bedrijf en je vraagstuk. Neem contact op!