Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Strategie

Merkactivatie

Het woord zegt het al: mensen in beweging brengen. Fantastische concepten en originele activatiecampagnes. Onze kudde creatievelingen zet op een effectieve manier jouw merk in de spotlight.

WAAROM MERKACTIVATIE?

Heb jij een uniek product? Een unieke dienst die niemand anders levert? Waarschijnlijk niet. Appels zijn appels en wasmiddel is wasmiddel. Het is de branding die het Laat je publiek op een originele manier weten waar je merk voor staat. Met de juiste activatiecampagne zorg je ervoor dat je boodschap goed overkomt en dat hij blijft hangen. Of je nu een nieuw merk of product hebt dat in de markt gezet moet worden, of een bestaand merk dat een boost nodig heeft. Activeer niet alleen extern naar je potentiële klanten, maar ook intern naar je medewerkers.

VAN STRATEGIE NAAR CONCEPT

Een activatiecampagne staat zelden op zich. Als het goed is, volgt dit uit de marketingstrategie. Zo draagt een merkactivatie niet alleen bij aan de resultaten op de korte termijn, maar ook aan de overkoepelende marketingdoelstellingen. Onze creators bedenken ijzersterke, creatieve concepten die deze naadloos binnen deze strategie passen.

MIDDELEN

Met de veranderde online wereld, zijn de mogelijkheden voor de middelen eindeloos. Kocht je vroeger wat ruimte in de krant en misschien zelfs wat zendtijd, vandaag de dag is online niet meer weg te denken. Combineer de online wereld met de offline wereld en breng mensen in beweging. Door een mix van middelen, versterken alle uitingen elkaar. Natuurlijk is het ook mogelijk een online activatiecampagne in te zetten. Of misschien wil je alleen een offline merkactivatie, bijvoorbeeld op een event of beurs. Wat je ook nodig hebt, wij regelen het voor je.