Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Strategie

MVP’S

Je hebt een geniaal idee, iets wat er naar jouw mening nog niet is of niet op de juiste manier beschikbaar is. Waarschijnlijk voor een platform. Maar slaat het ook aan? Het antwoord op die vraag vind je door middel van een MVP. Grootschalig dromen, kleinschalig testen.

HUH? MVP?

MVP: het zogenaamde Minimal Viable Product. Of hoe wij het misschien wel liever omschrijven: Minimal Viable Platform. Wij hebben ervaring met het testen of je platform wel of niet succesvol zal zijn. Richard, onze aanjager, heeft tot twee keer toe een succesvol platform gestart (JamesPRO en GetJobsDone). Zo weten we van heel dichtbij wat de juiste route is om te valideren of jouw idee ook echt een businessmodel is. Of het haalbaar is, zonder dat je er al tonnen in hebt gestopt.

HOE WERKT ZO'N MVP DAN?

We werken met drie stappen:

  1. Haalbaarheidsonderzoek. Om te valideren of jouw unieke idee nog niet bestaat start je een haalbaarheidsonderzoek. Als blijkt dat er potentie (en budget) is, gaan we aan de slag.
  2. MVP 3/6 maanden. In 3 of 6 maanden gaan we een platform maken wat er aan de buitenkant goed uitziet. De maanden daarna ga je testen, pionieren en ontdekken wat werkt. Als zulke zaken helder worden, gaan we vooruit kijken: wat willen we in 3 jaar bereiken, waar staan we over 3 jaar?
  3. Scale up! Gaat alles goed? Dan gaan we groeien en onze dromen najagen.

WIL JIJ EEN PLATFORM BEGINNEN?

Denk jij eraan een platform te beginnen of heb je gewoon een heel goed idee? Get in touch! Richard kan samen met onze strategen alles vertellen over het MVP.

Weet jij al dat je een goed idee hebt? Laat ons dan jouw haalbaarheidsonderzoek doen. Voor maximaal €5000,- weet jij of jouw idee haalbaar is en heb je meteen een goed startdocument voor je business en eventuele investeerders.