Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Activatie

Online merkactivatie

Zorg dat je opvalt in de online wereld. Met een sterke campagne activeer je mensen. Ook via hun smartphone.

ALLES IS ONLINE

Meer dan 95 % van de mensen zoekt eerst online. Smartphones en tablets zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. En plekken zonder 4G of wifi zijn er bijna niet meer in Nederland. Niet gek dus dat je op online activatie in moet zetten als je mensen in beweging wilt brengen. Dat is waar het gebeurt. Of we dat nu willen of niet.

OPVALLEN IN DE MASSA

Je bent natuurlijk niet de enige die online aanwezig is. Om mensen in beweging te krijgen, moet je dus opvallen. Kies daarom voor een sterke online activatie met een goed uitgedacht concept. De inzet van een sterk campagnebeeld is natuurlijk onmisbaar. Maar ook video’s spelen een steeds belangrijkere rol. Op vrijwel elk kanaal krijgt video immers voorrang op andere, meer statische content. Wij werken een campagneflow uit en denken na over alle mogelijke middelen. No problemo!

HET KAN IN DE STAL

Meer naamsbekendheid creëren? Sales verhogen? Personeel nodig? Voor elke vraag, bedenken wij een concept. Niets is te gek. Geef onze creators de vrijheid en binnen de kortste keren rollen de meest creatieve ideeën uit de stal. Wel of niet in combinatie met offline middelen. Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen doen? Get in touch!