Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Online Marketing

SEO

Jouw website op nummer 1. Dat wil toch iedereen? Met goede teksten en speciale technieken helpen wij jouw pagina’s naar de top.

LANGE TERMIJN

We moeten eerlijk zijn: SEO kost tijd. Veel tijd. In het schrijven van goede teksten en het optimaliseren van de website investeer je al wat uren. Maar vervolgens duurt het ook een paar maanden voordat je het effect gaat zien. Het algoritme dat Google gebruikt, houden ze bovendien lekker geheim. Dus als er weer wat verandert – en dat gebeurt vaak – kan je weer aan de slag.

SEO optimalisatie is dus ook niet een eenmalige klus. Daarom werken wij samen met onze online marketing partner Milimedia. Zij volgen veranderingen op de voet. Wij de teksten en zij de techniek. Dat levert alleen maar voordeel op!

WAT IS SEO?

SEO betekent letterlijk Search Engine Optimization. In het Nederlands is het: zoekmachine optimalisatie. Het gaat om een verzameling technieken die je kan gebruiken om te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt.

Van het schrijven van goede teksten met de juiste zoekwoorden, tot linkbuilding. Maar ook de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website spelen een rol bij SEO optimalisatie.

DE ZOEKER STAAT CENTRAAL

De tijden van zoveel mogelijk zoekwoorden in je pagina’s verstoppen is voorbij. SEO optimalisatie gaat niet om jou, maar om de zoeker! Iemand die een probleem of vraagt heeft en dat vervolgens intoetst in Google. Als ze je pagina wel vinden, maar de website totaal niet bij hun vraag helpt, sla je de plank alsnog mis.

Probeer dus zoveel mogelijk antwoord te geven op vragen die gebruikers kunnen hebben over jouw product of dienst. Een goede zoekwoordenanalyse is hierbij natuurlijk onmisbaar. En daar kunnen wij bij helpen.