Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Webdesign en development

De website van jouw bedrijf is tegenwoordig vaak hét visitekaartje van je merk. Wij ontwikkelen een website die past bij wat jij wilt bereiken, maar ook zeker bij de behoeftes van de gebruiker.

WEBSITE BOUWEN

In de Stal hebben we alle expertises in huis om voor jou een website te maken die aansluit op jouw wensen maar vooral op die van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid (UX) en vindbaarheid (SEO) zijn daarbij key. Mocht een website tóch om aanvullende technische aanpassingen vragen, dan werken wij daarvoor samen met Interly. Zij zijn heer en meester in de technische aspecten van webdevelopment en samen met hen realiseren wij jouw wens tot in detail.

WEBDESIGN

Niet alleen voor het technisch ontwikkelen van de site ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vormgevers zijn gespecialiseerd in het visueel aantrekkelijk ontwerpen van webpagina’s. Ze zorgen dat de offline look en feel van jouw bedrijf doorgevoerd wordt in de huisstijl van de site.

Een belangrijk onderdeel van een website zijn foto’s. Door de fotograaf op de juiste manier te briefen zorgen we dat het beeldmateriaal naadloos aansluit op het design van de site. Wij werken daarvoor graag samen met Studio Haviq, onze vaste huisfotograaf.

BENIEUWD?

Kom naar de Stal! We maken graag kennis met jou, je bedrijf en je vraagstuk. Neem contact op!