Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Webflow

Webflow is, als je het Stal vraagt, dé revolutie binnen het ontwerpen en bouwen van websites. Met eindeloze creatieve mogelijkheden maken wij jouw webdroom waar.

WEBFLOW WAT?

Webflow is, net als WordPress, een systeem waarmee je een website in elkaar kan zetten hoe jij dat wil. Maar Webflow heeft als groot voordeel dat het systeem technisch eenvoudiger in elkaar steekt. Daardoor is het niet meer nodig dat wij samenwerken met externe webdevelopers: onze designers kunnen de site behalve vormgeven ook daadwerkelijk bouwen.

SNELLER DAN SNEL

Een bijkomend voordeel van Webflow is dat het één softwareproduct is waarin alles mogelijk is. Waar je in WordPress verschillende plugins nodig hebt voor verschillende functies, is dit in Webflow allemaal al geïntegreerd. En geen plugins betekent geen updates waardoor je site trager wordt of tijdelijk offline gaat.

WIJ ZIJN EXPERTS IN WEBFLOW

Bij Stal hebben wij designers in huis die gespecialiseerd zijn in Webflow. Het beste voorbeeld is misschien wel onze eigen site: is het geen plaatje? Wij helpen je graag om de site van je dromen te bouwen. Neem vooral contact op, dan verkennen we samen de mogelijkheden!