Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Branding

Website Ontwerp

Wist je dat meer dan de helft van de internetgebruikers websites bezoekt via een mobiele telefoon? Juiste website ontwerp is dus enorm belangrijk. Wij ontwikkelen een website die past bij wat jij wilt bereiken, maar ook zeker bij de behoeftes van de gebruiker.

WEBSITE MAKEN

Een website is je online visitekaartje en vaak een eerste contactmoment. In de Stal hebben we alle expertises in huis om voor jou een website maken die aansluit op jouw wensen maar vooral op die van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid (UX) en vindbaarheid (SEO) zijn daarbij key. We kunnen de meest ingewikkelde websites aan: van online platform tot boekingssystemen.

WEBSITE ONTWERPEN

Een website is je online visitekaartje en vaak een eerste contactmoment. Een goede website ontwerpen betekent ook al in de beginfase nadenken over de gebruiksvriendelijkheid en over de vindbaarheid. Past hier wel genoeg tekst? Staat die knop wel op de goede plek? En dat natuurlijk allemaal vanuit een “mobile first” benadering.

WEBSITE ONTWIKKELEN

Maar daar stopt het niet. De website moet natuurlijk ook ontwikkeld worden. Dus gaat onze partner en webbouwer Embite aan de slag. We kunnen jouw site maken, van ontwerp tot ontwikkeling. Als je wilt, schrijven we zelfs de teksten voor je en regelen we de fotografie met onze huisfotograaf NT Visuals. Met ons stappenplan halen we het beste uit jouw website zonder een deadline te missen.