Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Brandbook

LAAT JE BRANDBOOK MAKEN BIJ STAL

Het brandbook vertelt het verhaal van jouw merk

Staat jouw merk al uitgebreid beschreven in een brandbook? Een brandbook vertelt het verhaal van jouw merk. Zo weet iedereen in één blik waar jouw bedrijf voor staat. Door terug te gaan naar de basis creëren wij de fundering. Samen maken wij jouw brandbook door je merk te herontdekken. Wat zijn de bedrijfsdoelen? Wat is de beweegreden? Zo zetten wij een sterke identiteit neer. Met als resultaat: een passend brandbook. Meer weten over hoe wij jouw verhaal met een brandbook kunnen verwerken? Lees het hieronder of kom langs voor een kop koffie.

Richard Todd
Aanjager
Peter Mol
Alleskunner
Jolein Dekker
Manager & Strateeg
Kim Olthof
Projectplanner
Rik Hartgers
Designer
Sophie Goorhuis
Content marketeer
Puck Hofmans
Content marketeer
Emma van Halteren
Designer
Emily Tiekstra
Stagiair design

LAAT JE ZIEN MET EEN BRANDBOOK

Vertel jouw merkverhaal met een brandbook. Niet alleen voor medewerkers, maar ook voor klanten heeft een brandbook voordelen. Zo weten medewerkers precies wat de beweegredenen van het bedrijf zijn en kunnen zij dit doorvoeren in hun eigen werk. Altijd dezelfde uitingen dus! Klanten kunnen lezen hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en wat ze aan jou hebben. Zo weten ze precies met wie ze in zee gaan. Win, win voor beide partijen dus!

WAAR STAAT JOUW BEDRIJF VOOR?

Laat in één oogopslag zien waar jouw bedrijf voor staat. Een brandbook geeft een duidelijke weergave van jouw merk. Van bedrijfsstrategie tot huisstijl. Je vindt het allemaal op dezelfde plek. Zo kan jij jezelf laten zien aan de wereld. Stal gaat dieper in op wat jouw bedrijf te bieden heeft en legt het vast. De volgende onderdelen komen terug in jouw brandbook:

EEN BRANDBOOK: ALLE INFORMATIE OP ÉÉN PLEK

Wij nemen contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ZO GAAN WE BIJ STAL TE WERK

Tijdens een Stalsessie gaan we op zoek naar de fundering van jouw bedrijf. Hoe ziet jullie identiteit eruit? Welke kernwaardes hebben jullie? Welke stijl hoort daarbij? Deze vragen geven een duidelijk beeld van jouw bedrijf. Hierop kunnen we voortborduren met ons Plan de Champagne. Tijdens drie tot zes maanden gaan wij met jouw brandbook aan de slag. De klant is koning en daarom vinden wij feedback moment erg belangrijk. Zo nemen we jou mee in het proces. Met als resultaat een perfect aansluitend brandbook.

Wat onze klanten zeggen

VOOR WAT HOORT WAT

"Op een enthousiaste maar professionele manier streven naar succes door middel van de juiste kennis!"

Tim Koopman
Contentstrategie - Allsetra

"Het resultaat is super mooi geworden en er is een goede fundering neergezet waar ik de komende tijd op kan bouwen."

Miguel van den Berg
Branding - SwitchLive

"Het geweldige team staat met creatieve oplossingen voor ons klaar bij elke uitdaging."

Ingo Meinen
Contentstrategie - van Slooten
Klantbeoordelingen (4,6/5) Bekijk alle reviews