Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
brandbook

LAAT JE BRANDBOOK MAKEN BIJ STAL IN AMERSFOORT

Jouw verhaal wordt tot in de puntjes uitgewerkt

Een brandbook laten maken bij Stal uit Amersfoort is de basis van het bestaan van jouw merk. Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Wij van Stal-Creative Agency in Amersfoort helpen jou met het herontdekken van jouw merk. Waar doe je het voor? Wat wil je bereiken? Vragen die samen de identiteit vormen van jouw bedrijf. Het einddoel? Alles uitwerken in een brandbook. Zo kan jij laten zien wie jij bent. Nieuwsgierig naar meer? Check ons verhaal hieronder of maak gelijk een afspraak voor een Stalsessie.

Richard Todd
Aanjager
Peter Mol
Alleskunner
Jolein Dekker
Manager & Strateeg
Kim Olthof
Projectplanner
Rik Hartgers
Designer
Sophie Goorhuis
Content marketeer
Puck Hofmans
Content marketeer
Emma van Halteren
Designer
Emily Tiekstra
Stagiair design

DE KRACHT VAN EEN BRANDBOOK

Waarom is jouw merk zoals het is? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Welke huisstijl past daar bij? Een brandbook is een unieke verzameling van stijlelementen gebaseerd op jouw merkidentiteit. Door jouw brandbook te laten maken bij Stal in Amersfoort vertel je jouw merkverhaal. We beginnen bij het begin: de naam en het bijbehorende logo. Het logo laat zien aan de buitenwereld wie jij bent en werkt als een herkenningspunt. In het brandbook staan deze punten centraal.

VERTEL JOUW VERHAAL

Laat jouw brandbook maken en je hebt een bijbel voor al jouw uitingen; van kop tot staart gevuld met informatie die nodig is om jouw bedrijf te laten functioneren. Het is belangrijk om jouw huisstijl door te voeren, in alles wat je doet. Zo weten klanten en (toekomstige) medewerkers wat ze kunnen verwachten. Van branding tot merkverhaal; met dit boek laat je zien waar jouw bedrijf voor staat. Het begin is gemaakt met het logo, maar hoe nu verder? De volgende punten maken jouw brandbook compleet:

– Stijlelementen
– Lettertype
– Tone of voice
– kleurgebruik

KLAAR VOOR JOUW BRANDBOOK?

Wij nemen contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ZO PAKKEN WIJ HET AAN BIJ STAL

Van A tot Z doen we samen. Tijdens een van onze Stalsessies achterhalen we wat nou precies de identiteit, kernwaarde en stijl is van jouw merk. Wat is de drive achter het bestaan? Vanuit daar vormen we een merkstrategie. We zorgen dat het boek precies past in de stijl en toon van je merk. Alles en iedereen op een lijn. Is het brandbook een succes? Dan moeten we dat vieren! We werken met ons Plan de Champagne, daar hoort champagne bij. Samen proosten we op wat we hebben bereikt.

Wat onze klanten zeggen

VOOR WAT HOORT WAT

"Op een enthousiaste maar professionele manier streven naar succes door middel van de juiste kennis!"

Tim Koopman
Contentstrategie - Allsetra

"Het resultaat is super mooi geworden en er is een goede fundering neergezet waar ik de komende tijd op kan bouwen."

Miguel van den Berg
Branding - SwitchLive

"Het geweldige team staat met creatieve oplossingen voor ons klaar bij elke uitdaging."

Ingo Meinen
Contentstrategie - van Slooten
Klantbeoordelingen (4,6/5) Bekijk alle reviews