Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Plan de champagne

Een idee is niks zonder een ijzersterke aanpak. Dit is die van ons.

Bubbels

Met onze unieke aanpak helpt stal jou groeien.

Succes moet je vieren. En wat ons betreft met champagne. Daarom hebben we onze aanpak ernaar vernoemt: Plan de Champagne. Een plan met een duidelijk begin- en eindpunt en heldere wederzijdse verwachtingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en waar we naartoe werken.

1

Stalsessie

We beginnen met de Stalsessie. Bij ons in de Stal dagen we je uit om alles over je merk, product of vraagstuk te vertellen. Je hoeft niks voor te bereiden, we zijn benieuwd naar je intrinsieke motivatie.

2

Go / no go

Is iedereen het eens met de plannen die we gesmeed hebben? Dan gaan we doorpakken.

3

Tussentijdse oplevering

We laten zien wat we tot nu toe gemaakt hebben. Een eerste inkijkje, spannend!

4

Verdere uitwerking

Als we weten dat we op het goede spoor zitten gaan we verder met de uitwerking. Het resulteert in een toffe branding, unieke activatie of goede storytelling.

5

Bull of shit

Meten is weten! We gaan testen wat werkt. Is het Bull of Shit?

6

Feedback

We zijn er bijna! Maar soms is het goed een extra moment te nemen om nog eens extra kritisch te kijken.

7

Champagne

Eindoplevering! Succes moet je vieren. We proosten gezamenlijk op het eindresultaat bij ons in de Stal. Die lege champagnefles zetten we bij ons in de Wall of Fame. Jij blij, wij blij.

Wall of fame

Hoe maken we van jou de volgende?