Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
20
December
2023

Stal creeërt nieuwe signing politie

WAT DE JUISTE UITSTRALING KAN BETEKENEN VOOR JOUW BEDRIJF

Wanneer bedrijven aanpassingen doen aan hun design, staan bij Stal alle ogen op hen gericht: wat gaan ze doen? En vooral; waarom gaan ze dit doen?

 Zo ontging ons ook de mededeling van de politie in augustus 2023 niet. Zij gaan namelijk vanaf het jaar 2025 in twee nieuwe basisvoertuigen rijden. En bij nieuwe auto’s hoort een nieuwe uitstraling, toch? Dat vinden wij nou ook, dus die splinternieuwe BMW’s van de politie mogen wel wat spannender.

 

SPIKSPLINTERNIEUW

In 2019 kwam de politie met een redesign van hun autobestickering. Grote kans dat dit je nooit is opgevallen, het was namelijk geen grote verandering. De rood/oranje en blauwe strepen op de zijkant werden dikker afgebeeld en feller gekleurd, met als reden dat dit beter opvalt, ook in het donker.

 Met de mededeling over nieuwe auto’s werden wij geprikkeld, wat wil de politie eigenlijk laten zien met hun auto’s? Wij weten namelijk precies wat de juiste uitstraling voor een bedrijf kan betekenen. Laat het huidige design nou echt de autoriteit zien die de politie heeft? Wij waren het unaniem eens; dit kan veel beter! Dus gingen we aan de slag met een design voorde splinternieuwe BMW’s.

LATEN ZIEN HOE WIJ DAT DOEN

We baseerden ons design op het uniform van de politie. Beginnende met een studie, we stellen onszelf de volgende vragen; hoe zit de kleiding in elkaar en welke elementen kunnen we hieruit halen voor het nieuwe design? Op deze manier creëren we een eenheid: uniform en auto hetzelfde, dat zorgt pas voor autoriteit! Zo is de politie overal op dezelfde manier herkenbaar. De kleuren en het design zijn goed te onderscheiden van andere weggebruikers en door het felle geel valt de auto ook goed op in het donker. Alle eisen van de politie dus voldaan, en op zo’n manier dat het er ook nog stoer uitziet.

 

PAK DIE AUTORITEIT!

Autoriteit pakken is niet alleen belangrijk voor de politie, maar voor elk bedrijf. Met de juiste uitstraling kan je als bedrijf echt laten zien dat jij het gezag hebt binnen je vakgebied! Wij weten hier alles van en staan te popelen om zo veel mogelijk bedrijven te helpen. Wij gaan de uitdaging graag aan. Pak die autoriteit!