Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Activatie

Offline merkactivatie

Mensen in actie brengen. Dit keer niet online, maar in real life. In de echte wereld.

WAT IS OFFLINE MERKACTIVATIE?

Offline je merk activeren kan veel vormen aannemen. Sta je bijvoorbeeld op een beurs? Denk dan aan een activatie om meer mensen naar jouw stand te brengen. Misschien ben je wel aanwezig op een event of festival en op zoek naar een manier om mensen op een leuke interactieve manier in aanraking te brengen met je merk. Wij denken graag met je mee over een tof concept waarmee je de aandacht trekt. Zelfs offline dus.

WAAR ACTIVEER JE DAN?

Het concept en de doelgroep, bepalen de middelen. Misschien is een spandoek een goede optie. Maar het kan ook zijn dat een poster in een abri (je weet wel, bij zo’n bushokje of tramhalte) de beste keus is. Wil je een rad van fortuin? Een levensgrote golfclub? Of toch een auto in een tijdelijk jasje? Wij werken samen met de Signploeg om in house de tofste offline activatie middelen voor jou te maken!

COMBINEREN KUN JE LEREN

Heb jij een merkactivatie nodig? Leg je vraag bij ons neer en wij gaan voor je aan de slag met een ijzersterk concept. We horen graag wat jouw eigen ideeën zijn maar kunnen ook from scratch beginnen. Misschien blijkt wel dat voor jouw doel, een combinatie van offline en online de beste keuze is. Ook dan zit je goed in de Stal.