Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
WEBSITES

Een website die jouw online zichtbaarheid vergroot? Stal HELPT.

Indruk maken vanaf de eerste klik. Bereikt jouw website dat? En ben je eigenlijk wel goed vindbaar online? Een goed functionerende online presentatie van je bedrijf kan het verschil maken tussen een bloeiende business en gemiste kansen. Hoe voer je jouw DNA door in je website? En hoe ontwikkel je een nieuwe website die de resultaten boekt die jij zoekt? Stal helpt je door onze beproefde methode! Lees hieronder hoe ons traject werkt en neem contact op om snel een goed converterende website voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

Lees meer over websites

Stal & Webflow: twee handen op een buik

Webwat? Webflow dus! Onze designers zijn specialisten als het aankomt op Webflow. Net zoals Wordpress is Webflow een systeem waarmee websites kunnen worden gebouwd of geüpdatet. De keuze voor Webflow maakt het hele proces een stuk makkelijker. Voor ons, maar vooral voor jou. Wil je je bestaande website een update geven of starten vanaf het begin? Wij weten wat je website nodig heeft om te converteren en zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf. Omdat wij dit via Webflow doen, zijn de lijntjes kort en heb je niet te maken met externe webdevelopers. Alles wat jij en wij nodig hebben in één softwareproduct. De voordelen van Webflow op een rijtje:

•  Gebruikersgemak. Geen gedoe met codering of updates. Jouw website blijft altijd draaien. 

• Ontwerpmogelijkheden. Al de unieke ontwerpen die onze designers maken, komen volledig tot hun recht in Webflow. Niks is te gek!

• Flexibiliteit. Na de livegang van de website toch nog iets aanpassen? Indien gewenst kun je dit makkelijk zelf doen of wij passen het snel voor je aan.

• Prijs-kwaliteit. Omdat wij alles in-house ontwikkelen bij Stal, krijg jij de best converterende website voor een goede prijs.

Benieuwd hoe het er in praktijk uitziet? Jekijkt er nu zelf naar! Onze website is gemaakt door middel van Webflow enontworpen door onze designers. Voor meer voorbeelden, kijk dan vooral even opde website van Vermeulen of M2 Vloeren. Dit zijn websites die wevanuit hun DNA hebben (om)gebouwd tot frisse, nieuwe visitekaartjes!

Stap 1: kick- off

Kom langs voor een Stalsessie waar we jouw vraag bekijken, de rollen omdraaien, en jou het hemd van het lijf vragen (en natuurlijk taart eten). We brengen je even terug naar de middelbare school en geven je huiswerk mee voor de volgende meeting. Wat werkt niet op je huidige website, en wat vooral wel? Waar ben je tevreden over of juist niet? Wanneer we een volledig nieuwe website ontwikkelen, zijn we benieuwd naar welke merken, websites, vormen en kleuren je inspirerend vindt. Zo krijgen wij goed zicht op jullie wensen. 

Stap 2: Wireframe

Voor de indeling van de website ontwerpen wij een UX design. We denken goed na over welke pagina’s er moeten komen, welke knoppen moeten opvallen en waar visuals moeten komen. Bij het aanpassen van bestaande websites hebben we de kennis in huis om te zien wat wel en niet werkt, zodat dit mee kan worden genomen naar de sitemap. Deze sitemap maakt duidelijk hoe de vernieuwde website eruit komt te zien in combinatie met de nieuwe wensen!  Zo optimaliseren we jouw website voor de juiste doelgroep. We maken een skelet van de website, wat - net zoals de botten in het lichaam, de basis voor het geheel vormt. Tevreden? Dan is de vormgeving aan de beurt. 

Stap 3: Design

Na de indeling komt de invulling; designen! Naast het hele design worden de teksten geschreven of herschreven om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen op de lezer. Om het design te ondersteunen bieden we fotografie aan die de website een persoonlijke touch geeft. Ook hier alles akkoord? Op naar development. 

Stap 4: Development

Het mag duidelijk zijn: we zijn fan van Webflow. Bijna 100% uptime en geen omkijken naar updates of kapotte sites, klinkt goed! In Webflow bouwen we een CMS waarin de teksten of afbeeldingen toe kunnen worden gepast. Zo zorgen we voor een overzichtelijke website die je zelf kunt (helpen) beheren. Zodra alles is ingevuld kan de testfase beginnen. We testen alle knoppen, checken alle tekst en kijken of de website werkt naar behoren. In samenwerking met een marketingpartij zorgen we ervoor dat de SEO over wordt gezet en de vindbaarheid op Google optimaal is. We richten de website in voor optimale conversie, hoge zichtbaarheid en duidelijke actiepunten. 

Stap 5: Cheers!

De inzet vanuit beide partijen mag beloond worden. Na de laatste sessie voor de final onderdelen drukken we samen op de knop en zijn we live! Na het opleveren van de website blijven we er natuurlijk altijd om je te ondersteunen, maar zelf kan je ook aan de slag. Met een stap-voor-stap handleiding begrijp en beheer je het systeem zodat je zelf dingen kan aanpassen wanneer nodig. Kom je er toch even niet uit? Dan staan we paraat om je te helpen bij al je vragen! 

Websitetraject in 5 stappen

Weten hoe ons websitetraject in elkaar zit? In 5 stappen zetten we met elkaar een unieke website op!

Meeting in de Stal

meer lezen? Download hier onze werkwijze

Nieuwsgierigen benieuwd naar meer informatie over onze werkwijze? Download onze werkwijze hieronder en laat je overtuigen!

Download werkwijze
Rik en Mirna aan de bar

Ready, set, live!

Bij Stal staan we klaar om jouw website een update te geven of een nieuwe website te ontwikkelen voor jouw dienst. Geen andere partijen, alleen wij en Webflow. Bekijk ons plan de champagne voor ons duidelijke kop-staarttraject. We helpen je graag met je website of andere strategische en branding vragen. 

Je weet ons te vinden, wij wachten op je in de Stal. Tot snel. 

Plan de champagne

ontdek onze unieke aanpak

Bureau's doen voor 80% hetzelfde. Ons Stal-DNA maakt het verschil voor die andere 20%. En dat doen we met ons Plan de Champagne. Een soepel proces met onderscheidende resultaten.

Lees meer
Wall of fame
Stalsessie
1
2
Go / no go
3
Concept
4
Uitwerking
5
Bull of shit?
6
Feedback
7
Champagne