Door op "accepteren" te klikken ga je ermee akkoord dat je cookies worden opgeslagen. Dit optimaliseert jouw ervaring, de site analyse en onze marketing doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie
Strategie

Strategie

In een marketingstrategie – of marketingplan – staat hoe je je product of dienst gaat promoten. Welke middelen en kanalen worden daarvoor ingezet?

EEN MARKETINGPLAN WAAR JE WAT MEE KAN

Als de branding duidelijk is, kunnen we aan de slag met de strategie. Dit is een plan met concrete acties en stappen die ondernomen moeten worden. We stellen doelen op en bepalen wat de focuspunten van de maand of het kwartaal zijn. Allemaal geplot in een kalender, zodat je weet wanneer je waar mee bezig moet zijn. Zo’n marketingplan opstellen, doen we per drie maanden. Dat houdt het overzichtelijk én dichtbij.

OFF- EN ONLINE MARKETING

Online marketing heeft de laatste jaren een vlucht genomen, maar ook offline marketing is nog steeds belangrijk. Daarom komt dit samen in een off- en online marketingstrategie. Alles hangt met elkaar samen en draagt bij aan hetzelfde doel. Op basis van de marketingstrategie kan vervolgens ook een contentstrategie uitgewerkt worden.

MARKETINGSTRATEGIE EN UITROL

Met een marketingplan kan je in principe zo aan de slag. Maar de uitrol doen wij natuurlijk ook graag voor je. Wij hebben alle expertise in huis om het optimale uit de marketingstrategie te halen. Voor het totaalplaatje gaat ons team graag aan de slag. Altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor jouw merk. Zo blijf jij lekker je concurrentie voor!