KAntoor te huur

maak jij met jouw collega's onze stal compleet?

In het kort

Ben jij met jouw bedrijf toe aan een inspirerend, gezellig en
bovenal representatief kantoor? Dan stopt je zoektocht hier:
per oktober komt er in ons iconische pand op De Wieken in
Amersfoort een kantoorfaciliteit te huur!

  • Per oktober in de verhuur: zeer representatieve kantoorfaciliteit;
  • Twee ruimtes; 1x 58m2, 1x 28m2
  • All-in huur van €2500,- (excl. BTW) incl parkeerplaatsen, gas/water/elektra, koffie en thee,  internet, gebruik van twee ruime, gedeelde spreekruimtes
  • Dichtbij A28 en A1
OVer het pand

Dit is de stal

Ons pand is niet bepaald een dertien-in-een-dozijn-kantoorgebouw. Het is een imposante, unieke plek die vijf jaar geleden met oog voor design en sfeer is ontworpen als moderne stal. Je vindt door het pand heen hints naar vroeger, toen het eerste bedrijf van eigenaar Richard Todd daadwerkelijk in een varkensstal begon. Ons pand heeft karakter en straalt dat ook uit. Dat werpt zijn vruchten af: bezoekers die binnenkomen zijn op slag verkocht.

Met wie je het genoegen hebt de stal te delen? Met de bedrijven Stal Creatief Bureau, Signploeg en James PRO, drie bruisende bedrijven in de creatieve sector en signbranche, die allemaal onder de hoede van Richard vallen. Voor een boel gezelligheid, een praatje of een goede borrel ben je bij ons aan het juiste adres. En nu zoeken we dus een vierde stalgenoot!

Wat nog meer?

De kantoorruimte die binnenkort in de verhuur komt bevindt zich op de eerste (en gelijk bovenste) verdieping van de stal. Je komt er via een van de twee vaste trappen in het pand. Het gaat in feite om twee ruimtes: één grote ruimte van 58 m2 en één kantoor en suite van 28 m2, die afgesloten kan worden met een schuifdeur. Los daarvan mag je als huurder altijd gebruik maken van twee andere (gedeelde) ruimtes in de stal: een mooie spreekruimte én een vergaderruimte inclusief tv-scherm voor presentaties.

Verder inclusief in de huur: ruim voldoende parkeerplaatsen (ook voor bezoekers), alle energiekosten, koffie en thee en een eigen internetverbinding. De Stal ligt op een steenworp afstand van de A28 en de A1, wat zowel voor jouw collega’s als voor bezoekers ideaal is.

Voelt ons pand nu al als tweede thuis voor je? Neem dan contact op met Richard via de knop onderaan deze pagina of kom spontaan langs voor een kop koffie. Onze deur staat open!